Va stam la dispozitie de luni pana vineri intre 9:00 si 16:00 la telefon si pe whatsapp 0757 152 585 ♥️ Pentru comenzile cu ridicare de la sediu, va asteptam la depozitul nostru pe strada Alexandru Cazaban, nr 17, Oradea 🍫

Rețete pentru patiserii/cofetării

TOP 3 retete usoare si creative cu pasta de fistic
TOP 3 retete usoare si creative cu pasta de fistic
Pasta de fistic este un ingredient versatil și delicios care adaugă un gust unic și o textură bogată deserturilor tale. Fie că ești cofetar profesionist sau doar un pasionat de gătit, pasta de fistic te va ajuta să creezi deserturi uimitoare cu un minimum de efort. În acest articol, vom explora trei rețete ușoare și creative care folosesc pasta de fistic, oferindu-ți oportunitatea... Citeste mai mult
Coji de tarta si ce facem cu ele
Coji de tarta si ce facem cu ele
Cojile de tartă gata făcute sunt utile și convenabile pentru mai multe situații în bucătărie. Acestea pot fi folosite în diferite moduri și pentru diverse preparate: 1. Economisesc timp și efort: Cojile de tartă gata făcute sunt perfecte atunci când nu ai timp suficient pentru a prepara aluatul de tartă de la zero sau dacă nu vrei să te ocupi de procesul de făcut... Citeste mai mult
Prajitura cu fistic
Prajitura cu fistic
Fisticul adaugă o aromă distinctivă și o textură crocantă prăjiturilor, conferindu-le o notă delicioasă și un aspect atractiv. Iată cum poți utiliza fisticul pur în prăjituri: Rețetă pentru Prăjitură cu Fistic: Ingrediente pentru blat: 200 g făină 150 g unt la temperatura camerei 150 g zahăr 3 ouă 1 linguriță praf de copt... Citeste mai mult
Tortul cu fructe
Tortul cu fructe
Tortul de fructe poate avea diverse variante, dar iată o rețetă de bază pentru a face un tort delicios și plin de fructe: Ingrediente: Pentru blat: 3 ouă 150 g zahăr 150 g făină 1 linguriță praf de copt 1 linguriță esență de vanilie Un praf de sare Pentru umplutură și decor: Fructe proaspete (ex. căpșuni, kiwi, ananas, piersici, etc.) 500 ml frișcă... Citeste mai mult
Decorare cu ciocolata
Decorare cu ciocolata
Decorarea cu ciocolată este o practică obișnuită în cofetărie și patiserie, aducând un element de frumusețe și gust la produsele finite. Iată câteva moduri comune de a utiliza ciocolata pentru decorarea deserturilor: Draperii de ciocolată: Ciocolata topită poate fi turnată sau drapată peste torturi, prăjituri sau alte deserturi pentru a crea un aspect elegant și... Citeste mai mult
Cozonacul este o adevarata arta!
Cozonacul este o adevarata arta!
Cozonacul este un desert tradițional românesc, bogat și delicios. Iată o rețetă de bază pentru cozonac și ingredientele necesare: Ingrediente: Pentru aluat: 1 kg de făină de calitate superioară 200 g de zahăr 4 ouă 200 ml de lapte călduț 200 g de unt sau margarină la temperatura camerei Coaja rasă de la o lămâie 1 pliculeț de zahăr vanilat... Citeste mai mult
Brownie
Brownie
Negresă sau Brownie? Ei bine, rețetele sunt puțin diferite, aș vrea să cred că Brownie la bază este de fapt o negresă, dar la care, de-a lungul timpului s-au mai adăugat câteva ingrediente, și a fost transformată într-o prăjitură ideală pentru iubitorii de ciocolată. Ingrediente: -200 gr de ciocolată amăruie -150 gr de unt -3 linguri de cacao -200 gr zahăr - ½ linguriță de rom -3 ouă mari - ½... Citeste mai mult
Praline de ciocolata
Praline de ciocolata
Într-o dimineață târzie de weekend tot ceea ce ar trebui să ne oferim este puțin răsfăț. Un moment în care să ne servim cafeaua cu ceva dulce, rețeta ideală pentru această combinație nu poate fi altceva, decât niște praline fine de ciocolată, care pot fi pregătite în 4 pași simpli. Ingrediente: -160 grame de ciocolată -20 ml de frișcă lichidă -esență de vanilie -nucă măcinată Mod de preparare:... Citeste mai mult
Briose cu fulgi de ciocolata
Briose cu fulgi de ciocolata
Brioșe cu fulgi de ciocolată Pentru momentele în care vrei să te răsfeți, să îți surprinzi persoanele dragi cu ceva dulce și foarte gustos, brioșele clasice cu fulgi de ciocolată sunt cele mai potrivite. Acestea sunt ușor de făcut și se realizează într-un timp foarte scurt. Ingrediente: 2 căni făină 1 cană zahăr 2 ouă 2 linguri cacao Jumătate de cană ulei Jumătate de cană lapte Jumătate de cană... Citeste mai mult
TORT RED VELVET
TORT RED VELVET
Când vine vorba de torturi, îmi place să încerc tot felul de rețete care cumva ies din sfera unor torturi clasice. Tortul red velvet, pentru mine, este un tort foarte special datorită combinației plăcute dintre crema fină și foile de blat umede. Îl recomand cu drag la orice ocazie, și se îmbină perfect și zilelor de duminică petrecute în familie. Îngrediente blat: -3 ouă -un praf de sare... Citeste mai mult
PRODUSE - CACAO IRCA 22-24% IRCA
-7%

Cacao 22-24% IRCA la 1 KG

147,66 RON 137,00 RON
PRODUSE - ZAHAR PUDRA VANILAT 1K
-6%

Zahar Pudra Vanilat

26,44 RON 24,91 RON

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!