Pentru intrebari va stam la dispozitie de Luni pana Vineri intre 9:00 si 16:00 la telefon si pe Whatsapp 0757 152 585 ♥️

Briose cu fulgi de ciocolata

Briose cu fulgi de ciocolata
Brioșe cu fulgi de ciocolată

Pentru momentele în care vrei să te răsfeți, să îți surprinzi  persoanele dragi
cu ceva dulce și foarte gustos, brioșele clasice cu fulgi de ciocolată sunt cele
mai potrivite. Acestea sunt ușor de făcut și se realizează într-un timp foarte
scurt.
Ingrediente:
2 căni făină
1 cană  zahăr
2 ouă
2 linguri  cacao
Jumătate de cană ulei
Jumătate de cană lapte
Jumătate de cană apă minerală
1 linguriță esență de vanilie 
1 plic de praf de copt
Alte ingrediente:
Fulgi de ciocolată
Zahăr pudră

Pregătirea aluatului
Vom mixa cele două ouă într-un bol, treptat vom adăuga zahărul și vom
continua să mixăm până când vom obține o spumă. Adăugăm apa, laptele și
uleiul și vom mixa până când spuma devine o compoziție omogenă, iar apoi
esența de vanilie.
Ingredientele uscate, făina și praful de copt le vom amesteca împreună și le
vom adăuga peste compoziția obținută din ingredientele umede. Mestecăm cu
o spatulă de jos în sus până când făina și praful de copt au fost încorporate în
totalitate.
La final adăugăm 50 de grame de fulgi de ciocolată.
Într-o tavă pentru brioșe vom pune formele de copt din hârtie pentru brioșe, ne
vom folosi de o lingură pentru a pune aluat în forme, 2 linguri în fiecare formă.
Vom da la cuptor pentru 20 de minute la 180 de grade până când brioșele vor
căpăta o culoare aurie.
Putem face și testul cu scobitoarea.
La final scoatem brioșele din cuptor, le lăsăm să se racească, scoatem hârtia
de copt și cernem zahăr pudră peste ele.
 
Postarea urmatoare Postarea anterioara

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!