DATORITA FORMULEI SALE PE BAZA DE UNT DE CACAO ESTE IDEALA PENTRU A CREA DECORATIUNI PENTRU TORTURI SI PRAJITURI DAR SI PENTRU ACOPERIREA IN INTREGIME A UNUI TORT.
AVAND UN GRAD RIDICAT DE ELASTICITATE, POATE FI INTINSA IN STRAT FOARTE SUBTIRE, ESTE OPTIMA PENTRU ACOPERIREA PRODUSELOR SI DATORITA EXCELENTEI REZISTENTE LA UMIDITATE.
GUST SI AROMA DEOSEBITE DE CIOCOLATA ALBA.
MOD DE UTILIZARE:SCOATETI CANTITATEA DE CARE AVETI NEVOIE SI FRAMANTATI USOR CU MAINILE PANA ACEASTA INCEPE SA SE INMUAIE. DUPA ACEEA INCEPETI MODELAJUL PROPRIU ZIS
COLORAREA
ACEASTA POATE FI COLORATA ATAT IN MASA, UTILIZAND COLORANTI GEL SAU PE SUPRAFATA UTILIZAND AEROGRAFUL SAU PENSULA.
PENTRU A OBTINE CELE MAI BUNE REZULTATE ESTE NECESARA INGLOBAREA UNEI CANTITATI MICI DE COLORANT IN CANTITATEA DE PASTA FOLOSITA.