Vanilia există acum sub multe forme. Extractul de vanilie este una dintre opțiunile pentru aromatizarea rețetelor tale. Ușor de depozitat, extractul de vanilie permite o aromatizare instantanee. Nu este nevoie să despici sau să răzuiești păstăile, ceea ce economisește o cantitate incredibilă de timp! Doar câteva grame de extract de vanilie scot în evidență toată complexitatea aromatică a vaniliei de Madagascar. Această preparare îți permite să-ți aromatizezi rețetele fără infuzie: nu este nevoie să încălzești preparatul sau să aștepți să se răcească. În plus, extractul de vanilie este lichid, deci este ușor de încorporat în preparatele tale. În final, extractul de vanilie este mai ușor de dozat decât o păstaie de vanilie.
Aplicații
NOROHY ORGANIC Extractul de vanilie Bourbon din Madagascar este rezervat în special pentru gastronomia dulce... Mousse-uri, ganache-uri, creme, înghețate, ciocolată și deserturi de toate felurile! Experimentează puterea vaniliei din Madagascar prin notele intense de vanilie și lemnoase ale extractului de vanilie NOROHY. O listă foarte scurtă de ingrediente pentru o utilizare cât se poate de ușoară și sigură. Nu este nevoie să despici păstaia de vanilie sau să aștepți infuzia, doar toarnă câteva grame din acest extract de vanilie din Madagascar pentru a-ți aroma instantaneu rețetele.
Dozaj
NOROHY recomandă adăugarea a 20 până la 40 g din extractul său organic de vanilie Bourbon din Madagascar pe kilogram de preparat, în funcție de intensitatea dorită. Aromatizarea este imediată. Utilizarea a 20 g oferă același conținut de vanilină ca o păstaie întreagă de vanilie, așa că beneficiezi de aromele complexe ale acestui produs excepțional. Este un ingredient care poate fi folosit în toate preparatele tale, economisind timp fără a face compromisuri la calitate, pentru un rezultat ideal în aplicare.
Valoare energetica [kJ/kcal/100g] |
1156/272 |
Grasimi [g/100g] |
<0.6 |
din care acizi grasi saturati [g/100g] |
<0.01 |
Glucide [g/100g] |
68 |
din care zaharuri [g/100g] |
65.7 |
Proteine [g/100g] |
<0.5 |
Sare [g/100g] |
<0.01 |