Durata de livrare: 1-3 ZILE LUCRATOARE
Glazura flexibila pentru produse de cofetarie, se utilizeaza pentru decorarea,glazurarea tuturor produselor de cofetarie/patiserie, inclusiv refrigerate si produse congelate.
Se poate intrebuinta si pentru realizarea de mousse prin amestecarea cu frisca (continut de grasie mare,32-36%)
Utilizare : pentru glazurare se topeste la o temperatura de aproximativ 50 grade C,in functie de grosimea stratului.Se poate topi la cuptorul cu microunde,amestecand din cand in cand sau la bain-marie. Dupa topire se aplica la temperatura de 25-30 grade C. Raciti produsul dupa decorare
Pentru mousse se amesteca cu frisca 32-36% grasime , in proportie de 1 parte glazura / 3 parti frisca. Glazura se topeste la temperatura de aproximativ 50 grade C.Frisca se incalzeste si se amesteca cu glazura racita pana la aproximativ 40-30 grade.Dupa racire sau a doua zi amestecul se mixeaza aproximativ 5-6 minute.
Ingrediente : zahar,ulei vegetal(palmier,nuca de cocos),lactoza,zer praf,proteina din lapte,emulgatori (E492,E322 lecitina din soia),aroma naturala de lamaie, colorant E160a.