Furseuri cu unt în formă de inimă
Atunci când vrem să îi surprindem pe cei dragi, nu avem nevoie să apelăm la lucruri mărețe, ci să facem lucruri din inimă și cu drag pentru ei. Zilele în care iubirea se sărbătorește bat la ușă, iar noi trebuie să ne pregătim.
Astfel, putem face pentru ei ceva dulce, fursecuri fragede cu unt . Un desert aromat, gustos și foarte rapid de făcut, dar cu o însemnătate atât de mare.
Ingrediente:
200 de grame de unt
100 de grame de zahăr pudră
1 ou
300 de grame de făină
Esență de vanilie, coaja rasă de la o lămâie
Decor:
Zahăr pudră
Cicolată albă/ neagră
Mix Sprinkles
Mod de preparare:
PASUL 1: Avem nevoie de un bol mare în care vom mixa pentru început untul împreună cu zahărul pudră, praful de sare, coaja rasă de lămâie și esența de vanilie. Mixăm foarte bine până când obținem o compoziție omogenă și cremoasă.
PASUL 2: Adăugăm oul și mixăm în continuare.
PASUL 3: Adăugăm făina și începem frământarea aluatului.
Când am terminat de frământat aluatul, putem să îl învelim în folie alimentară și îl punem la frigider timp de 30 de minute.
În timp ce aluatul se odihnește, putem să pregătim formele și tava pe care o tapetăm cu făină și puțin unt.
După ce au trecut cele 30 de minute, întindem aluatul foarte bine și începem să decupăm fursecurile. Când sunt gata, se așează fursecurile în tava deja pregătită și se dau la cuptorul preîncălzit la 160 de grade pentru 15 minute.
O dată rumenite, putem scoate fursecurile din cuptor, le lăsăm să se răcească și între timp putem pregăti glazura pentru decor.
Avem nevoie de 100 de grame de ciocolată pe care o vom topi la bain- marie, punem cicolata topită într-o pungă de poș și începem să decorăm.
Peste cicolată putem pune și inimoare din mixul de sprinkles.
And voila , rețeta perfectă pentru a-ți surprinde partenerul și pentru a-i declara sentimentele tale.
Poftă bună!