Bomboane Raffaello
Continuăm seria micilor deserturi pregătite special pentru persoanele iubite cu o mică surpriză care se poate prepara la fel de rapid. Bomboanele Raffaello sunt atât de pufoase și gustoase încât cei dragi vor fi cu adevărat suprinși.
Ingrediente:
200 de grame de lapte praf
200 de grame de unt la temperatura camerei
200 de grame de zahăr pudră
175 de grame de cocos
Nuci, migdale sau alune de pădure.
Mod de preparare:
Într-un bol vom mixa untul cu zahărul pudră până când vom obține o pudră spumă ușoară. Ulterior, vom adăuga laptele praf și 100 de grame din nuca de cocos și se amestecă cu o spatulă. După ce am obținut o compoziție omogenă o vom lăsa la frigider timp de o oră.
Între timp vom pregăti nucile pe care le vom tăia pe jumătate, nuca de cocos rămasă o vom pune pe o farfurie.
Vom forma biluțe mici din compoziție, iar în mijloc vom pune miezul de nucă, după care vom trece biluțele prin nuca de cocos.
După ce am terminat de format biluțele le putem da pentru încă 30 de minute la frigider și le putem servi.