Durata de livrare: +7 ZILE LUCRATOARE
Cremoasa si gustoasa, Ciocolata Dulcey este o ciocolata alba cu 32% unt de cacao, delicata, cu o culoare usor aurie. Primele note sunt untoase si nu foarte dulci, urcand gradual la arome subtile de paine cu sare.
Cristophe Michalak, Master pastry chef, ne vorbeste despre Dulcey : "Este pur si simplu magica si incredibila: o iubesc! Cred ca este ciocolata pe care o folosesc cel mai mult in acest moment."
Recomandata pentru urmatoarele aplicari: Acoperire, Modelare, Tableta, Mousse, Creme si Ganas, Inghetata si Sorbet. Ideala pentru creme si ganas, inghetata si sorbet. Utilizare optima pentru creme si ganache, dar si pentru DECOR.
Se combina perfect cu: caise, banane, alune de padure, mango, cafea, caramel.
Depozitare: incaperi racoroase si uscate, ferita de razele soarelui, temperaturi 16-18 C. Dupa deschidere, sigilati bine produsul, pentru a isi pastra proprietatile.
Temperare: incalziti ciocolata la 45-48 C; pastrati in castron un sfert din cantitate, iar restul de trei sferturi turnati-o pe suprafata de lucru si intindeti-o constant cu o spatula pana ajunge la o temperatura de 26-27 C. Amestecati apoi aceasta cu ce ati pastrat separat si asigurati-va ca aduceti ciocolata la 28-29 C. In acest moment este perfecta pentru a lucra!