Ciocolata Alba VERITABILA cu procentaj de 36% unt de cacao, 30% cacao.
Origine Italia
Ciocolata Edelweiss este baza pentru umpluturile bomboanelor de ciocolata. Excelenta pentru modelarea pralinelor, a figurinelor goale, a decoratiunilor din ciocolata si a oualor de Paste. De asemenea, in aceasta ciocolata se incorporeaza foarte bine colorantii alimentari liposolubili.
In cofetarie
Excelenta in prepararea glazurilor si crearea de creme, mousse, potrivite ca baza de ciocolata pentru toate preparatele de cofetarie.
In fabricarea inghetatei
Excelenta pentru o inghetata cremoasa de ciocolata alba, poate fi combinata si cu arome de caramel, zabaglione, migdale si seminte de pin. Potrivita pentru decoratiuni, precum si pentru realizarea suporturilor din ciocolata pentru inghetata (ceasca, conuri, cosulete etc.
Ingrid,
Aceasta este ciocolata mea preferată. O folosesc des pentru a face ganache și diverse creme. Îmi place că are un gust fin și o pot aromatiza cum doresc, de asemenea raportul calitate-preț este foarte bun. Recomand cu mare drag!
RaspundeA fost util acest review?