Comenzile plasate in perioada 07-09.06 vor fi preluate si expediate incepand cu data de 10.06. Pentru intrebari va stam la dispozitie de Luni pana Vineri intre 9:00 si 16:00 la telefon si pe Whatsapp 0757 152 585 ♥️
Ciocolata neagra de tip "couverture" (continut minim de cacao: 55%, unt de cacao pur) Ingrediente- Zahar- Boabe de cacao- Unt de cacao- Emulsifiant: lecitina de floarea-soarelui- Extract natural de vanilie Alergeni- Contine: soia- Poate contine urme de: lapte, nuci Compozitie- Cacao totala: 56%- Zahar: 43%- Grasimi: 37%- Fibre: 7,7%- Proteine: 6,0%- Sodiu: 0,01 g- Umiditate: <1,5%- Finete: maxim 15 µm Curba de temperare- Topire (T1): 55-58 °C- Cristalizare (T2): 28-29 °C- Temperatura de lucru (T3): 31-32 °C Aplicatii recomandate- Glazurare (enrobing)- Turnare in forme (moulding)- Tablete de ciocolata- Mousse-uri- Ganache-uri- Creme- Inghetata si sorbeturi