Preparatul cu pulbere Super ice Laped(gata in 2 minute) va permite sa obtineti un Royal Icing instant extraordinar, pentru realizarea de decoratiuni foarte fine pe prajituri, ciocolata, produse de patiserie proaspete, biscuiti, si lucrati in extensii suspendate.
Super Ice contine doar proteine vegetale, este alba, fara albusuri si oua, foarte elastica si datorita calitatii deosebite a ingredientelor selectate, permite prelucrari foarte minute cu sau fara sabloane, pentru realizarea de lucrari de extensie, dantela, si decoratiuni sac clasice cateva si croissante.
Glazura regala este folosita foarte mult si in designul torturilor in functie de imaginatia ta: pentru a realiza scrieri personalizate, a contura contururi, a desena, a crea decoratiuni liniare si/sau tridimensionale (consistenta densa) sau pentru a „ingheta” (consistenta moale). Fursecuri, cupcakes, prăjituri de nuntă și multe altele.
În plus, pe lângă pasta de zahăr Laped, ouăle de Paște pot fi decorate într-un mod original, dar detaliat, cu glazură regală care se usucă rapid și este foarte elastică