Cu Foile de cremșnit Boromir prepari rapid cea mai gustoasă prăjitură cu cremă de vanilie cu care să îi surprinzi pe cei dragi.
3 foi de aprox 20 x 35 cm
Foile de cremșnit perfecte pentru deserturi și aperitive.
Foile de cremșnit Boromir au fost special concepute pentru a desăvârși rețetele tale cu gustul și textura lor deosebită. Preparate din ingrediente atent selecționate pentru a-ți oferi o experiență memorabilă, Foile de cremșnit Boromir transformă prăjitura cremșnit într-un desert irezistibil, ușor de pregătit. Găsești pe blog o rețetă savuroasă, foarte rapidă, pentru cel mai bun cremșnit în straturi de foietaj crocant și cremă fină de vanilie. Fiecare pachet de la Boromir conține 3 foi crunchy cu care poți prepara în câțiva pași simpli atât prăjituri, cât și aperitive inedite din foietaje. Află de pe blog cum obții din ele în cel mai scurt timp și foietaje cu diferite topping-uri delicioase: foietaj cu branza quatro formaggi, foietaje cu gem de prune și afine, aperitive tip pizza, foietaje cu piersici și brânză Brie, aperitive cu topping-uri de spanac, ciuperci, și multe altele. Sunt numai bune de savurat la masa festivă alături de cei dragi, dar și în serile de relaxare!
FOI DE CREMSNIT - Ingrediente: făină albă de
grâu, uleiuri vegetale (palmier, floarea-soarelui, rapiţă), apă, emulsifianţi: mono și digliceride ale acizilor grași, esteri poliglicerici ai acizilor grasi și lecitină din
soia, zahăr, sare iodată, aromă, acidifiant: acid citric, colorant: beta-caroten.
Valoare energetica 2310 kJ / 554 kcal; Grăsimi 35 g; din care acizi grași saturați 18 g; Glucide 50 g; Din care zaharuri 3,6 g; Proteine 9,7 g; Sare 1,3 g
Rețetă prăjitură cremșnit-cremă de vanilie
Ingrediente: lapte 1 L, zahăr 250 g, 3 ouă, amidon de porumb 100 g, unt 50g, zahăr vanilat 20g, răzătură de la o lamâie.
Mod de preparare:
Laptele se amestecă cu zahărul, ouăle, amidonul, sarea, într-o cratiță care nu lipește (teflon) și se pune amestecul la fiert aproximativ 1 minut, timp în care se amestecă încontinuu.
După ce se fierbe se adaugă untul, zahărul vanilat, răzătura de lămâie și se amestecă până la omogenizare.
Pregătirea se continuă prin așezarea pe o tavă corespunzătoare cu înălțimea de 4-5 cm.
Se așează între straturi crema fierbinte. Porționarea fiecărei bucăți de cremșnit se va efectua după 10-12 ore.