Cuvertura de cacao (sau ciocolata compound) pentru aplicatii in cofetarie si patiserie. Cuvertura de cacao sub forma de banuti de p 5 g/buc cu suprafata mata, neomogena, consistenta tare, casanta la rupere, miros si gust placut aromat. Culoare maro foarte inchis. Impactul aromei CACAO. Masa neta 12 kg. Banuti cu dimensiuni variabile, in folie si cutie de carton. Materialele folosite la ambalare corespund dispozitiilor legale sanitare. Ambalaje rezistente, uscate, curate si fara miros strain.
Cuvertura este folosita ca si materie prima pentru cofetarii si patiserii, la obtinerea de creme si finisarea produselor(glazuri).
Utilizarea se poate face manual cat si in utilaje specifice (malaxoare sau linii de glazurare). Temperatura de folosire: 48-52 ° C. Temperatura maxima 54°C. Temperizare - nu necesita. Pentru obtinerea maximului de luciu se recomanda dupa glazurare si turnare, a se raci la 9°C. Produs recomandat in aplicatii de cofetarie la obtinerea cremelor tip ganche sau cremelor pentru umpluturi. Se poate folosi pentru acoperire (glazurare) prajituri, creare elemente de decor, turnare bomboane sau amestecare cu diverse ingrediente. Recomandat pentru produse cu termen de valabilitate prelungit cat si pentru produse proaspete sau congelate.
Aplicatii: GLAZURA, EXCELENT PENTRU TURNAT BOMBOANE, FIGURINE, EXCELENT PENTRU GANACHE, EXCELENT PENTEU CREME.
Informatii conformitate produs