Durata de livrare: 1-3 ZILE LUCRATOARE
Crema Gold, Crema de Ciocolata cu Caramel Callebaut
Crema tartinabila de ciocolata belgiana alba cu caramel. Este delicioasa si are gust intens.
Se foloseste pentru umplut elceruri, choux, croissant, macarons, torturi, produse de patiserie/cofetarie, prajituri, numai dupa coacere. Se poate adauga in alte creme pentru a le imbogati savoarea.
Se poate folosi si ca topping sau glazura pentru a conferi un aspect stralucitor.
E gata de folosit la temperatura camerei.
Este stabila la congelare si isi pastreaza cremozitatea.
Ingrediente: zahar, grasimi vegetale (floarea soarelui, masline), lapte praf integral, lapte praf degresat, 8% ciocolata alba cu caramel (unt de cacao, zahar, lapte praf integral, lactoza, pudra de zer, lapte praf degresat, 2% sirop de zahar caramelizat, emulgator: lecitina de floarea soarelui, aroma naturala de vanilie, sare), pudra de zer, emulgator: lecitina de soia.
Alergeni: contine lapte. Poate contine urme de fructe cu coaja lemnoasa.
Galeata: 5Kg
A se pastra la loc uscat, racoros (+15 / +20oC), ventilat si lipsit de lumina.
In cazul separarii partiale a grasimilor, pe perioada pastrarii, se amesteca bine crema pentru a reveni la textura originala. Temperaturile scazute pot duce la cristalizarea grasimilor; se inclazeste usor crema si se amesteca pentru o readuce la consistenta perfecta.
Producator: Barry Callebaut, Belgia