Durata de livrare: 1-3 ZILE LUCRATOARE
O fuziune de ciocolata cu lapte si caramel!
Caramel Callets combina bogatia ciocolatei cu lapte iconice Callebaut cu aroma de caramel pur. Rezultatul final este o ciocolata cu lapte delicioasa, cu o nuanta bogata de caramel maroniu auriu.
Procesati Caramel Callets ca si cum ati folosi o ciocolata cu lapte obisnuita: topirea, temperarea si racirea se face in acelasi mod. Cu fluiditatea sa standard de trei picaturi, puteti folosi Caramel Callets pentru turnarea, imbinarea, aromatizarea spumelor si a cremelor sau pentru a crea decoratiuni.
Bucatarii Callebaut sugereaza combinarea acestei ciocolata cu arome compatibile caramelului, cum ar fi sarea fina, condimente marocane sau alune, precum si cu arome contrastante cum ar fi fructul pasiunii, mere verzi etc.
Este recomandata pentru: fondue, turnarea in forme, mousse, prajituri, inghetata, sculpturi de ciocolata, ganaj, decorarea torturilor si prajiturilor.