Pentru intrebari va stam la dispozitie de Luni pana Vineri intre 9:00 si 16:00 la telefon si pe Whatsapp 0757 152 585 ♥️

Cacao Pudra Alcalinizata 22-24%, EXTRA BRUTE - 1 kg

Cocoa Barry
115,50 RON

Cacao pudra extra fina alcalinizata Extra Brute, continut de grasimi 22-24%, producator Cacao Barry 1KG

In stoc

Durata de livrare: 1-3 ZILE LUCRATOARE

Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: C1035 Ai nevoie de ajutor? 0757152585
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)

Cacao pudra extra fina alcalinizata Extra Brute, continut de grasimi 22-24%, producator Cacao Barry 1KG

Pudra de cacao Cacao Barry Extra Brute este o pudră de cacao de înaltă calitate, procesată în Olanda, cunoscută pentru aroma sa intensă și bogată de ciocolată. Este adesea folosit de brutarii și patiserii profesioniști pentru a spori aroma de ciocolată în diferite rețete. Callebaut este o marcă belgiană de ciocolată, iar produsele lor, inclusiv pudra de cacao, sunt utilizate pe scară largă în industria culinară.

Iată câteva puncte cheie despre pudra de cacao Cacao Barry Extra Brute:

Procesat în Olanda: Pudra de cacao procesată în Olanda este tratată cu o soluție alcalină, care ajută la neutralizarea acidității sale naturale. Acest lucru are ca rezultat o aromă mai blândă și mai fină în comparație cu pudra de cacao naturală. De asemenea, afectează culoarea, dându-i un aspect mai închis.

Aromă intensă: Denumirea „Extra Brute” indică un conținut mai mare de cacao și o aromă de ciocolată mai intensă. Este o alegere excelentă pentru rețetele în care doriți un gust profund și bogat de ciocolată.

Versatilitate: Pudra de cacao Cacao Barry Extra Brute poate fi folosită într-o varietate de rețete, cum ar fi prăjituri, brownies, prăjituri și, desigur, pentru a face o ceașcă bogată de ciocolată caldă. Versatilitatea sa îl face potrivit atât pentru aplicații de coacere, cât și pentru băuturi.

Utilizare profesională: Această pudră de cacao este adesea favorizată de bucătari profesioniști pentru calitatea și consistența sa. Este potrivit pentru utilizare în deserturi și dulciuri de ciocolată de ultimă generație.

Când utilizați cacao pudră de cacao Extra Brute în rețete, rețineți că are o aromă puternică de ciocolată, așa că poate fi necesar să ajustați cantitatea în funcție de preferințele personale și de rețeta specifică pe care o urmați. Indiferent dacă faci deserturi, băuturi sau mâncăruri sărate, această pudră de cacao poate adăuga un profil profund de ciocolată creațiilor tale.

Recunoscuta de bucatarii de top drept cea mai buna pudra de cacao din lume timp de decenii, cacaoa Extra Brute este ingredientul obligatoriu pentru toate retetele tale.

Cu nuante vibrante de maro-roscat, aceasta pudra de cacao extrafina superioara se remarca prin gustul echilibrat de ciocolata neagra imbunatatit de arome picante. O atingere de note lemnoase contribuie la armonia generala a acestui produs 100% cacao.

Fabricata din boabe de cea mai buna calitate din Africa de Vest din surse durabile, continutul foarte mare de grasimi al Extra Brute il face o pudra de cacao alcalinizata de inalta performanta, oferind o textura neteda.

Cacao Extra Brute face parte din gama Universelle si este o alegerea perfecta pentru utilizare universala.

Ca si utilizare universala este ideala pentru colorarea, texturarea si aromatizarea retetelor de brownie, prajituri, briosa, biscuiti, sorbeturi si inghetata, viennoiserie, deserturi, tartine, lactate si bauturi, glazura, aluaturi

Ingrediente: Cacao pudra, regulator de aciditate E501i

PH: 7.7-8.1

Gama de cacao pudra Universelle, din care fac parte produsele Extra Brute, Plein Arome si Rouge Ultime, reprezinta o gama de produse dezvoltate pentru Chefs din intreaga lume, cu scopul de a avea la indemana o alternativa de incredere pentru uz universal. 

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!