Durata de livrare: 1-3 ZILE LUCRATOARE
Durată de depozitare
Produsul in ambalajul original isi pastreaza caracterisiticile organoleptice cel putin 24 de luni in incaperi răcoroase (20°C max) şi uscate.
Instrucţiuni de utilizare
LILLY FRAGOLA.........g 200
Apa sau lapte(15-20°)........g 300
Frisca(4-5°C) ..................g 1000
Se monteaza frisca impreuna cu apa sau lapte si LILLY FRAGOLA in mixerul planetar, se toarna in forme de umplut si se pune in frigider pentru cel putin 2 ore sau in congelator pentru cel putin 40 de minute.
E posibila utilizarea produsului si cu metoda indirecta, amestecand cu telul apa sau laptele si LILLY FRAGOLA si incorporand apoi frisca usor batuta(fara zahar).
Pentru o prezentare cu efect deosebit se decoreaza cu produse din gama MIRROR(glazuri tip oglinda rezistente la congelare) utilizand gustul preferat.
NOTA:-daca doriti realizarea de bavarese, moussuri sau semifreddi cu gust si culoare mai intense, se recomanda cresterea cantitatii de LILLY FRAGOLA din reteta de mai sus pana la 250g.
-se adauga zahar la frisca ori de cate ori considerati necesar.
-pentru realizarea de bavarese, moussuri sau semifreddi cu doua gusturi se recomanda separarea gusturilor cu un strat subtire de pandispan.
-daca utilizati frisca vegetala, reteta recomandata este: frisca vegetala 800g, apa 400-500g, LILLY 200g; se recomandata sa nu montati prea mult amestecul pentru a se evita obtinerea unei consistente prea dure.