Durata de livrare: 1-3 ZILE
Glazura se poate folosi atat la acoperirea intregului tort cat si la obtinerea efectului drip de pe marginea tortului.
Isi mentine un aspect foarte lucios si la -20°C.
Se poate folosi atat la rece cat si la cald.
Utilizare: incalziti la microunde sau pe baie de abur pana la 45-50°C, doar cantitatea de care avem nevoie. Amestecati fara sa inglobati aer si turnati peste desertul pe care doriti sa il glasati.
De asemenea se poate folosi si fara incalzire, adica la rece dar pe suprafete drepte. In acest caz, inainte de a o turna pe tort este necesar sa o amestecam cu o spatula.
Greutate neta: 3kg
Ingrediente: sirop de glucoză-fructoză, zahăr, apă, pastă de fructe, agent de gelifiere: pectină (E440), amidon modificat, regulatori de aciditate: acidcitric (E330) – citrate de sodiu (E331), stabilizator: clorură de calciu (E509), arome, conservant: sorbat de potasiu (E202).
Poate contine urme de lapte.
Depozitare: loc uscat si racoros, ferit de razele soarelui, la temperaturi de max 20°C.