Durata de livrare: +3 ZILE LUCRATOARE
Ivoire este ciocolata alba clasica a producatorului francez de ciocolata premium Valrhona, cu un continut minim de 35% unt de cacao, doar usor indulcita, aroma delicata de lapte si vanilie si o textura cremoasa.
David Briand, Master pastry chef trainer la Ecole Valrhona, ne vorbeste despre Ivoire: "Este o ciocolata pe care trebuie sa o aveti, o ciocolata alba legendara care mi-a permis sa creez multe retete. Profilul ei se potriveste perfect cu toate tipurile de fructe."
Recomandata pentru urmatoarele aplicari: Acoperire, Modelare, Tableta, Mousse, Creme si Ganas, Inghetata si Sorbet.
Depozitare: incaperi racoroase si uscate, ferita de razele soarelui, temperaturi 16-18 C. Dupa deschidere, sigilati bine produsul, pentru a isi pastra proprietatile.
Temperare: incalziti ciocolata la 45-48 C; pastrati in castron un sfert din cantitate, iar restul de trei sferturi turnati-o pe suprafata de lucru si intindeti-o constant cu o spatula pana ajunge la o temperatura de 26-27 C. Amestecati apoi aceasta cu ce ati pastrat separat si asigurati-va ca aduceti ciocolata la 28-29 C. In acest moment este perfecta pentru a lucra!