Durata de livrare: 1-3 zile
Aromă plăcută de alune, netedă.
Contați pe Creme dell'Artigiano Nocciola pentru a adăuga o umplutură fină, cu un gust minunat de alune și o senzație de gură catifelată, rulourilor, cornurilor și produselor de patiserie.
Această pastă de copt rezistă cu ușurință la temperaturile cuptorului de până la 200°C și este perfectă pentru umplerea și coacerea produselor de patiserie daneze, tartele, rulouri, chifle și multe altele. După coacere, Creme dell'Artigiano Nocciola rămâne netedă și moale, fără să se întărească sau să se usuce.
Aplicarea este ușoară: mai întâi se înmoaie sau se încălzește ușor crema înainte de a se ține.
Creme dell'Artigiano poate fi folosită și pentru glazurarea produselor de patiserie și a entremeturilor. După ce se încălzește până la 40°C și se aplică pe produse de patiserie, se întărește destul de repede, dar își păstrează textura moale, netedă și senzația de gură excelentă.
Creme dell'Artigiano Nocciola își datorează gustul și textura grozave compoziției sale unice bazate pe alune de pădure și grăsimi vegetale non-hidro.